Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Φροντίδα στις βλεφαρίδες μας τώρα!

Όπως όλοι γνωρίζουμε οι πυκνές βλεφαρίδες δίνουν λάμψη   και ζωντάνια στο πρόσωπό μας, όμως η συχνή χρήση mascara , οι τοποθέτηση ψεύτικων βλεφαρίδων (ή και  extention βλεφαρίδων) κάνουν τις δικές μας βλεφαρίδες άτονες , αδύναμες και χωρίς λάμψη.Σας προτείνω λοιπόν ένα κολπάκι για να τις τονώσετε να τους δώσετε λάμψη και να τις κάνετε πιο πυκνές....Υπάρχει ένα λαδάκι που μπορείτε να το βρείτε στα φαρμακεία και είναι θαυματουργό για τις βλεφαρίδες μας....Είναι το ΚΑΣΤΟΡΈΛΑΙΟ.....οικονομικό και πραγματικά θαυματουργό....Οι περισσότερες από εμάς θα το γνωρίζετε και θα έχετε ανακαλύψει τα οφέλη του...Όσες λοιπόν δεν το γνωρίζατε καιρός να το μάθετε και να το χρησιμοποιήσετε ....Σε λίγες εβδομάδες θα δείτε διαφορά....!Εφαρμόστε το πριν πάτε για ύπνο αφού το  έχετε καθαρίσει τα μάτια σας από υπολείμματα μακιγιάζ...Μπορείτε να βουτήξετε ένα βουρτσάκι από μία παλιά  mascara αφού βέβαια το έχετε απολυμάνει...Έτσι η εφαρμογή θα είναι εύκολη και αποτελεσματική...!Τέλος μην ξεχάσω να σας πώ ότι το ΚΑΣΤΟΡΈΛΑΙΟ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στα φρύδια για να γίνουν πιο πυκνά! Καλό σας βραδυ!!!!!!

3 σχόλια:

  1. Ωραιο τιπ! Θα το δοκιμασω καποια στιγμη :)
    Oμορφο το μπλογκ σου!
    Φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εχω δοκιμασει το καστορελαιο!!! και εχω και μπολικο στο φαρμακειο! οντως πολυ ωραιο το μπλογκ ! ετσι οπως μαρεσει! απλο και ενημερωτικο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστω πολυ......χαιρομαι πολυ που σου αρεσει....!¨)εσυ που εισαι στο φαρμακειο και εχετε μπολικο εκει χρησιμοποησε το...ειναι πολυ καλο...Αρκει να το βαζεις καθε μερα πριν τον υπνο...Μην το ξεχνας και θα δεις διαφορα....Εγω το χρησιμοποιω εδω και 4 μηνες και οι βλεφαριδες μου γυαλιζουν και εχουν μακρυνει λιγο...οχι πολυ αλλα εχουν δυναμωσει παρα πολυ....Ειχα κανει extentions στις βλεφαριδες και το μετανιωσα πυκρα....Τωρα εφτυχως ολα καλα¨)

    ΑπάντησηΔιαγραφή